5 Recente projecten

Alectric nu ook Quooker dealer

Alectric nu ook Quooker dealer

07-04-2016

QuookerFCNLJPG

Alectric nu ook Quooker Dealer!

Qoocker 001

In één op de vijf keukens is hij inmiddels geplaatst. De Quooker, een kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje. Kant en klaar kokend water met één draai aan de knop. Veilig, zuinig en multi-inzetbaar en verkrijgbaar in acht kraanmodellen en meerdere finishes.

Nooit meer wachten op kokend water met Quooker

Als u in gedachten uw dag doorloopt, op welke momenten heeft u kokend water nodig? U zult ervan versteld staan hoe vaak dat is op een dag. Met een Quooker in huis heeft u altijd kokend water bij de hand. En dat is de hele dag door bijzonder handig. Nooit meer een pan of een waterkoker vullen en minutenlang wachten tot het kookt. Binnen een seconde tapt u 100 ⁰C kokend water uit de Quooker-kraan.

Download de brochure

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via onze contactformulier of bel 0223-661050.

CONTACTGEGEVENS

 • Adres
  Burg. Ritmeesterweg 23C
  1784 NV Den Helder
 • Fax
  0223 661275
 • Telefoon
  0223-661050
 • Email