5 Recente projecten

Molenplein Den Helder

Molenplein Den Helder

te Den helder

Dit jaar afgerond: 34 luxe grachtenwoningen aan het Molenplein in Den Helder.

Deze grachtenwoningen zijn voorzien van een luxe installatie met intercom en een uitgebreide warmte terugventilatie.


Sommige woningen zijn zelfs voorzien van een CO2-gestuurde ventilatie. Als in een ruimte de CO2-concentratie te hoog wordt, dan wordt de mate van ventilatie voor die ruimte verhoogd.


 


Faunaland

Faunaland

te Den helder http://www.faunalanddenhelder.nl/

Wij werken aan de totale installatie van de nieuwe vestiging Faunaland XXL op het Ravelijncenter in Den Helder. De winkel bedraagt ca. 1600 m² en wordt voorzien van een groot aquarium en een inpandige dierenartspraktijk.


Alectric verzorgt hier een complete installatie bestaande uit verdeelkasten, een licht en krachtinstallatie, een data-netwerk, telefonie, verlichting en regeltechniek voor de verlichting en de klimaatinstallatie.


Hoflaan vastgoedt B.V.

Hoflaan vastgoedt B.V.

te Amsterdam http://www.hoflaanvastgoed.nl

Voor hoflaan vastgoed B.V. hebben wij een groot aantal kantoren voorzien van nieuwe installaties. Het betreft nieuwe verlichting, onder andere veel LED – verlichting, gecombineerd met aanwezigheidsdetectie. Zo schakelt de verlichting automatisch uit als er geen mensen aanwezig zijn.


We installeerden het nieuw datanetwerk Cat 6 of Cat 7. Deze voldoen aan de hoogste (snelheids en betrouwbaarheids)normen.


CONTACTGEGEVENS

 • Adres
  Burg. Ritmeesterweg 23C
  1784 NV Den Helder
 • Fax
  0223 661275
 • Telefoon
  0223-661050
 • Email